Trebuie să știi
înainte să începeți totul.

Mumtaj Recruitment S.R.L. este specializată în conectarea muncitorilor calificați din Asia și Africa cu angajatorii din România. Oferim servicii complete de recrutare, inclusiv plasamente pe termen scurt și permanent, personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale angajatorilor și candidaților.

Avem o rețea vastă de candidați calificați din diverse industrii. Echipa noastră colaborează strâns cu dumneavoastră pentru a înțelege cerințele și pentru a vă potrivi cu candidați care îndeplinesc criteriile specifice, asigurându-vă o potrivire de înaltă calitate pentru organizația dumneavoastră.

Ocupăm o gamă largă de poziții în diverse industrii, de la contracte pe termen scurt la roluri permanente. Indiferent dacă aveți nevoie de muncitori calificați, experți tehnici sau profesioniști în management, vă putem ajuta să găsiți candidații potriviți.

Angajamentul nostru pentru servicii personalizate, etica profesională și calitate ne diferențiază. Ne adaptăm soluțiile de recrutare pentru a satisface nevoile unice ale clienților noștri, asigurând plasamente eficiente și eficiente. De asemenea, oferim suport complet pe parcursul întregului proces de recrutare, de la interviuri la negocieri salariale.

Puteți începe contactându-ne prin intermediul site-ului nostru sau sunând la biroul nostru. Echipa noastră va discuta nevoile dumneavoastră și vă va ghida prin procesul nostru de recrutare, ajutându-vă să găsiți cei mai buni candidați pentru posturile disponibile.

Oferim suport complet pe parcursul întregului proces de recrutare. Acesta include organizarea interviurilor, asistență în negocierile salariale și suport continuu pentru a asigura o experiență de angajare lină și de succes atât pentru angajatori, cât și pentru candidați.